25 травня

Мехти Волас
Пишу вірша, а сльози душать,
Ні, не печалі, не журби.
Це гордість розриває душу –
Ми це зуміли, ми змогли.
Запомнім люди цюю днину,
Що долі навпіл розсікла.
В цей день ми встали за Вкраїну,
За те , щоб Ненька розцвіла.
Десь були черги- ми стояли,
Десь кулемети – час такий
Ми гідність нашу відстояли,
Ми виграли цей тяжкий бій.
Й ми віддаємо в ції руки
І долі наші й булаву.
Під гімну величаві звуки
Почнемо «новую главу».
А ти, Гетьмане , не вагайся,
Тобі Майдан дорогу дав.
Збери всі сили і включайся,
Щоб наш народ надію мав.
Щоб ми прогнали вражі сили,
Щоб сонце освітило нас,
Навіки щоб були єдині
І Западнями і Донбас.
     01.06.14 р