Мобiлiзацiя

Елена Гаврилястая
Нема бажаючих Вітчизну захищати,
Нема охочих, щоб на смерть iдти.
Всі намагаються ховатись та тікати,
Всіляко замiтать свої сліди.
Волали-ж:
- Москаляку - на гілляку!!!
Волали:
- Москалів всіх на ножі!!!
Проте, у москалів ховають сраку,
Шукають прихисток у "клятих ворогів".
А Україна розплела тенета,
Хапає бранців по усіх кутках:
В гуртожитках, в готелях, в лазаретах,
У ліжках, у вбиральнях, на дахах.
Чатують на хованців у під’їздах,
Та на робочих стережуть місцях,
На блокпостах, зупинках, на роз’їздках,
У потягах, автiвках, літаках.
На сполох б’ють свідомих вiйськомати-
Мобiлiзацiя зривається на вщент!
Ржавіють автомати i гармати...
Лиш квітне, мов троянда, Президент.