Подiям Майдану присвячуеться

Анастасия Смоленцева
Я до Бога молитвою лину:
"Не залиш нас,Боже,в аду.
Мені страшно за Україну,
За країну мою молоду.

Мені страшно за тих,хто загинув,
І за тих,хто на смерть іде.
Мені страшно за Україну
Й покоління моє молоде.

Мені страшно за тих,хто не винен,
Але жертвою він стає.
Мені страшно за Україну,
Й синє небо над нею моє.

Не залиш нас,Господи,в пеклі,
Дай нам злагоди,миру й добра!
Припини ці бої запеклі,
Розламай стіну зла і образ.

Забери і Європу,й закони,
Ми без них жили й будемо жить.
Не потрібні нам ці перепони,
Нам потрібна щаслива мить!

6 березня 2014