Чекала щастя...

Мария Зубрий
Чекала щастя, мов світання!..
Коли ж нарешті час прийшов,
Тоді й прийшло розчарування
Сильніше, ніж сама любов...

Я хочу знов закрити очі,
Щоб повернуть щасливу мить!..
Бо рани гоять тільки ночі,
Під ранок так вже не болить…