Кити

Черничная Сказка
Пропливали по небу кити,
Їх люди вбивали, граючись.
Чули їх - я і ти,
Від чорних дощів ховаючись.

І ніхто не бачив їх сліз
Кольору обсидіану,
Що повільно текли,
Залишаючи чорну рану.

Що стікали дірами в просторі
З тонким візерунком думок.
Хтось в всю біль на собі відчув,
А хтось просто промок.