Струни

Черничная Сказка
Кричу у небо, до Голуба Миру,
Може, він серце моє заспокоїть
Що бється у грудях шалено,
І за душу - самогубцю постоїть.

Може, у нього є меч і лати,
Що захищають оголені струни,
Що душу будуть мою захищати
Не ховаючи почуття у труни.

Може, він дасть пігулку,
Сироп, валер'яну. Анастезію.
Все що завгодно, хоч хірургію,
Тільки щоб серце не так сильно боліло...