Моё

Димитрий Кандауров
27 июля 2015 г.

Mea fatum est igneus ventus
Et fulmen, et tempestas, flammeus limbus.
Ego sum umens et imbrilis nimbus.
Mea fatum est acer et improbus venus.

Mea vena est polus venetum,
Ego sum aetherius venator,
Ego sum aerius vexator.
Mea fatum est dulcis venenum.

Ego sum medius venerator.
Mea fatum est in desperantum.