Дума про Украину

Россъ
                Что ж ты здесь, вдали от дома,
                Буйный ветер веешь?
                Чти, «УкрАина свидома» -
                Может, протрезвеешь?


Є у світі у широкім
Предивнії люди:
Все, що в світі є хорошим,
Тут - поганим буде!

Хоч створив Господь це місце
Подібним до раю,
Воно зветься «УкрАїна»,
Бо все у них - «з краю»

З краю – хати, з краю – думи,
З краю – до Европи…
Лізуть, буцім, в середину –
Насправді – до ж… пи!

Є тут і лани родючі,
Дніпро та Говерла…
Інші «хай живе» б співали,
А ці – «ще не вмерла»

Їм би жити й милуватись
Лісами й полями…
Ні, в них справа важливіша –
Війна з москалями!

З москалями, та жидами,
Та ляхами трохи:
Це ж є надважлива справа
Всієї епохи!

Заповіт бо виконує
Ця «прадавня раса»
Алкоголіка–пророка,
Кобзаря Тараса

Що писав: «піду до Бога,
Як на людське горе
Кров рікою переллється
У синєє море»

Отакий собі «оракул»,
Бісова порода:
Людожерство пре в ідею
Цілого народу!

Пий, ненавидь, зраджуй люди
За шматочок сала…
Хіба це не справжнє щастя
Хіба то замало??

Продай совість, як Мазепа,
Вклонися Петлюрі
Й, ставши з цього «патріотом»,
Заграй на бандурі!!!

Може, морок жовто-синій
Все ж у Літу кане???
Неодмінно! Так і буде!
Тільки РУСЬ повстане!!!