Про Украину...

Александр Дорогавцев
Настане ранок,
Сонця світ,
І все по іншому враз стане,
Ти встанеш оголивши рани,
Моя ти ненько Україно,
Тебе люблю,
І бережу,
З тобою в серці я іду,
Шляхом життя,
під серця стук.
Настане ранок,
Сонця світ,
І шепіт моря нас розбудить,
Загоять рани на тобі,
Моя ти ненько Україно,
Тебе люблю,
І бережу.