Таина Ким - Thank you for everything...

Галина Девяткина
Thank you for everything...

Thank you for everything:
For my delight by cruel pain.
For path to the altar as leading,
For angel who cut off in vain.

For mirror’s beauty, that is crooked,
I often dream about at night.
For fragile sailboat that’s rocked,
And dived with sails under moonlight.

For crunch of broken my hopes
By soul, that has no honor.
For rose’s destroyed  repose
At moment, that so minor.

And death, that carries on the dawn...
Thank you for everything of all!

           * * *



За все тебя благодарю:
за боль, что принята с восторгом.
За путь, ведущий к алтарю,
который ангелом отторгнут.

За красоту кривых зеркал,
что часто снятся мне ночами.
За хрупкий парусник у скал,
на дно ушедший с парусами.

За хруст изломанных надежд
душой без совести и чести.
За розы сорванной мятеж.
За время, вставшее на месте,

и смерть, принесшую зарю...
За всё тебя...!

Коллаж Сергея Семёнова