Варiацiя на пiсню День без выстрела на земле

Анонимка Неизвестная
Я звертаюсь до всіх, хто чує,
І в містечках і селах також:
Для життя століть наступних
Об"явити усюди свято -

День без вибухів на Землі,
День без вибухів на Землі.

Якщо свято вдалим буде,
Можна сили свої помножить,
І домовитись міцно людям,
І на радість малих зробити

Рік без вибухів на Землі.
Рік без вибухів на Землі.

Рік без вибухів - діб спокійних,
Рік без мороку - діб тривожних.
Ось тоді, позабув про війни,
Починати вже буде можна

Еру милості на Землі.
Еру милості на Землі.

І земля зацвіте відмінно,
Із кроваваго вийде кола.
І не стануть вже поступово
На Землі убивати люди.

Чи то буде, а чи то ні?
Ера милості на Землі?

22.07.2015 Княжичі