Невже вам мало

Виктор Малороссов
Невже вам мало гільотин
Оскаженілих комунарів,
Коли послав під три чорти
Усіх буржуїв пролетарій?

Коли палали повсякчас
У таборах багаття смерті,
Й лунала знов команда "фас"
Безжальним псам, щоби роздерти
Незламних воїнів билин,
Повсталих проти злої хмари?

Невже вам мало гільотин
Оскаженілих комісарів?..



    4.03.2015р.