Обернись, прислухайся, крад й...

Любовь Иващенко-Сизых
         х   х   х


Обернись, прислухайся, крадій!
Може, дороге, і ти щось втратив...
Ти,укупі з ницістю суд-дІв,
Враз відрікся від святої
                МАТИ!