Знайди убивцю!

Любовь Иващенко-Сизых
         х   х   х

- Знайди - убивцю !
                Класний серіал...
Американці - не такі вже й дурні,
Як риси зла заморським приписав
Письменник...
                МАбуть, не ЗАДУРНО.

Але - шукати треба. Слухать
                дзвін
Своєї совісті - життю плин -
                пУті.
Нехай, у світі з"явится загін,
В якому більшість буде -
                чисте люддя!