Своiм вiршам я не даю iмен

Ещё Один Рифмоплёт
Своїм віршам я не даю імен
Та дуже рідко ставлю на них дати.
І навіть деякі не можу пригадати
У  розмаїтті  різних рим і тем.

В своїх віршах я не ціную смак
Прицьмокуючи на «бомбезних»  фразах.
На матюках не знаюсь, як на стразах.
І краще промовчу, ніж скажу абияк.