Горять вогнi

Ещё Один Рифмоплёт
Горять вогні нічного міста –
Навмисно хтось ввімкнув «намисто»,
Щоб спробувати роздивитись,
Як світло й тінь «вбиває» листя.

І світлофорів жовті очі
Підморгують на кожнім кроці
Там хтось живе і помирає.
Радіє вдень, сумує вночі

Ще де не де  снують машини
Невдовзі ніч і їх зупине
Та незабаром стане тихо
Для праведників і для винних