Трет й. Тепер ти ведеш

Ана Эстезия
Моє тобою захоплення вже переходить границі.
І це те, що все важче і важче контролювати.
Якщо я закохалась, ти станеш моєю темницею.
якщо ти не кохаєш, то станеш моїм катом.

Я вважала, що вдовольнюсь лиш своєю натхненністю.
Моя  самодостатність могла б замінити всі поклики.
Та тепер, як ніколи, я прагну твоєї взаємності   
І, щоб ти відповів на мої мимовільні посмішки.

Ти вбиваєш мене, коли граєш зі мною в байдужість.
Твої "потім" все більше змахують на "ніколи".
Я хотіла лише відчувати твою присутність.
Усі інші бажання виникли випадково...