Брат, следи! Рифмопалиндром

Елена Павлова Из Хайфы
         

Рак, а миловиден он.
Он метели видел, стар,
Брав-то! То заведено:
То надрез им - сети дар.
Рад? И те: с мизЕр дано -
То не дев азот-отвар...
Брат, следи, в иле темно!               
Но не диво ли, Макар?..

12.07.15