Остановка Любовь

Князев Дмитрий
Зайшов в метро
Наступна станція любов
І понесло..........
Здається,це вже десь було
Історія,де кожна станція-ім'я
Ідилія,де тільки є ти і я,ти і я

Зайшов в метро
Наступна станція любов
І знов,і знов.........
У серці закипає кров
Чи знаєш ти!Тебе шукав я пів життя
І ось зустрів.І ти моя,лише моя

Приспів:
Не став крапки,тут коми більш умісні
І не кажи,що ми с тобою різні
Два полюси,що трохи не сумісні
Мої нерви не залізні!
Мої нерви не залізні!

І понесло..............
І понесло..............
І понесло..............
Стільки часу унесло

Приспів:
Не став крапки,тут коми більш умісні
І не кажи,що ми с тобою різні
Два полюси,що трохи не сумісні
Мої нерви не залізні!
Мої нерви не залізні!
              12.07.15