шлях степом

Макин Тоша
випалений сонцем степ
сухостій трав коливається
немов море

віки підіймаються і опускаються
з сухим шелестінням –
остання волога з очей
випарилася три дні тому

високо
у білому від спекоти небі
кружляє сокіл

ніким не видима дорога
в'ється під ратицями коня
старовинним візерунком 

=============================

выжженная солнцем степь
сухостой трав колышется
словно море

веки поднимаются и опускаются
с сухим шелестом -
последняя влага из глаз
выпарилась три дня назад

высоко
в белом от зноя небе
кружит сокол

никому не видимая дорога
вьется под копытами коня
старинным узором




картинка: http://joanerges.livejournal.com/554907.html