***

Анастасия Ткаченк0
Я тобі не рівня,
ти мені - не пара.
Я ж бо пишу вірші,
а ти їх ненавидиш.

Мій характер злісний
з твоїм не зрівняти.
У твоїй персоні
друга хочу мати.

Але дружба, далебі,
між нами неможлива.
Ти мені - не пара,
я тобі - не мила.