Береж мо любов

Виталий Пушкарь
 ;               Бережімо любов

Бережімо любов поки серце ще б'ється
І вітри не згасили життєвий вогонь.
Бо життя лише раз в цьому світі дається
Що дарує Господь із пробитих долонь.

Бережімо любов поки ми іще в змозі
Світлом Божим світить тим хто в темряві йде.
Заблукав хто в житті на нерівній дорозі
І дорогу назад все ніяк не знайде.

Бережімо любов що долає тривогу
І дарує надію в життєвій борні,
Коли раптом в житті ми не бачимо Бога
І здається що ми залишились одні.

Якщо вибір життя пропонує для тебе
То схилися в молитві до Бога ти знов.
На вузенькій стежині що в'ється у небо
Перш за все, перш за все бережімо любов.