Сонце...

Людмила Журавская
Сонце, сонце, сонечко,
Поглянь у віконечко,-
Зроби таку ласку,-
Подаруй всім казку:

Бурштин горобини,...
В перлах кущ ожини,
З чого є радіти:
Добре в мирі жити.

 ЛЮДМИДА ЖУРАВСЬКА