Тапарчи аялдиз

Камил Акимов
К1вач т1арзава-багьнадал
Къвезвач аял тарсуниз.
Мажбур хьана муаллим
Ихьтин жаваб хугуниз:

Чан бубадин къарникъуз,
Куьз я икьван вун ажуз?
Ахлад  к1вализ, чукура,
К1вач дидедиз къалура!

 Вучда вуна ацукьна
 Чириз так1ан тарсара,
 Иблисвилин курсар квез
 Ахъайда за  мукьвара.