Украiно, моя

Евгений Купянск Онищенко
Україно,моя-
В мене ти, в тебе я.
Батьківщина,с тобой я страждаю.
Ти країна моя,
І родина моя,
І тебе залишать не збираюсь!

Ми живем на землі,українській землі-
Незалежним життям,ніби вітер у полі,
І любові,і миру радіємо всі,
Та й залежим ми тільки від долі.

Зранку добре підти,у вишневий садок,
Повні груди набрати духм'яной весною.
Пам'ятаю,як нас,не розумних діток,
Навчили ,завжди,пишатись тобою.

Хай країна у нас,молода зовсім ще,
Але наші турботи,залишаться в минулом,
І вірші ми складаєм,про майбутнє твоє.
А співаєм,щоб всі нас почули.

Україно,моя-
В мене ти,в тебе я.
Батьківщина,с тобой я страждаю.
Ти країна моя,
І родина моя,
І тебе залишать не збираюсь!