Чан Рагьимат

Владик Батманов
(Рагьметлу Рагьимат Гьажиевадин экуь къаматдиз)
 
Радиодай гьар экуьнахъ,
Ви ширин сес рахадай чахъ,
Пагь,дуьньядин лап кьуд патахъ,
Чук1урнай на ван,Рагьимат.
 
Ви манияр алаз мецел 
К1валах ийиз машгъул тир эл.
Гурлу авур мехъерни,мел,
Анжах вун я, чан Рагьимат.