Мо кохання

Шелепова Анна Витальевна
Моє сонце, мій спокій, мій коханий.
Ти, єдиний у світі недоторканний.
Від кохання до тебе страждаю,
Сиджу на тирасі та на тебе чекаю..
Куди й подітися - не знаю,
Бо від кохання до тебе вмираю.