Що мить?

Лариса Лорнет
Що мить?
Що означає летка мить для тебе?
Вона тремтить?
Вона летить, чи пригортає неба?
О, Стайра джайра,
Колихає джаз,
Лиш подумки стрімкий експрес гармоній?   
А ти, що робиш ти зараз,
На цьому життєдайнім лоні?
Ці мрії, ці думки,- хвилі натхнення,               
То молитви, в храмі спасіння,               
В єдинім неповторнім,               
Сповіднім…               

Музичнім,               

Вічнім…