На суворому роздорiжжi...

Светлана Чебанова
На суворому роздоріжжі,
На уламках крихких епох
Знову знайдеться той, хто кричатиме:
"Де твій в біса чортовий Бог!?
Ти, Хто інших зціляв, давай,
Сам тепер, всім на диво, себе зціли!
А як ні, то і не заважай
Нам повзати в нашій пітьмі!"
І висітиме Бог розіп'ятий
Під рушниками,
в червонім,
як кров,
куті.
І мовчатиме і прощатиме
Тому горланю всі гріхи.
28.06.15