Тиждень

Лариса Лорнет
Дні складаються в тижні і поїздом мчать.
Кожен тиждень їх має аж сімку.
Ми на пальцях їх можемо всі називать,
Почнемо, як завжди, з понеділка.

           -
Сім обертів тижня із сонцем чи дощиком
називають коротко,- дні.
І кожен з них з іменем, кожен з них,  розчерком
на згадку щось лишить мені.