Пам ятi Назарiя Яремчука

Валерий Гаевский
Криштальні очі дивляться на мене
Криштальний голос зроджують вуста
Криштальні думки зародив ти леме
Вкраїна в смутку, що тебе нема

Ти так зробив, що не забути тебе
Ти об’єднав й зачарував весь світ
Ми всі з любов’ю дивимось на небо
І чуєм пісню як кришталь - це твій завіт
26.06.15