Games

Морфиновый Сон
Нас розділили на чорних і білих
Розбагатівших і обіднілих
Ми як фігури на шахматній дошці
Тут шах і мат, сьогодні переможці

В кого є джокер, той має право
Для того ці ігри звичайна забава
Дама пікова це карта смерті
Тримайся подалі від цеї леді

Якщо є король, то завжди з ним шестірка
Це звичайне явище у наших дивних іграх
Чим більше шестірок, тим менше нам щастить
Це усім відомий природний алгоритм

Оком не моргнеш - пошиють тебе в дурні
На руках нема нічого, шукай себе в урні
Інкубаторний мажор, в гаманці із тузом
Просто він боїться виглядати боягузом

Грабують вже не банки, грабують наші душі
Через ящик заливають нам з тобою уші
                (c) Morfine