Адная штучная ружа

Владимир Кабердин
Былая мілая, былая...
Эмануэль...
Эмануэль.
Як не хапае мне падманаў...
Твайго падману больш,
табе.
Шаноўным быць было так проста.
Не нейкім хлопцам, -
спадаром.
Ля ледзь не  пані,
па-за ўзростам,
зусім не шчырай.
І з рабром.
Эмануэль,
адная ўсмешка,
твая адная
больш майго
багацця ведаў аб замежжы.
Няхай і будзе так,
 як ё.
Я б не хацеў сцяблоў больш кветкі.
І надта кветак не па мне.
Але ў вянок
купальскі
вечна б
цябе ўплятаў
з шыпшынай...
нннЕ.
-----
Джо Дассэн
http://www.youtube.com/watch?v=H8RznnMPr9g