Роздуми

Больше Боли
Досить царапати шкіру, від болю не допоможе.
Хотіла позбутися тіла, та що ти собою можеш?
Хотіла отримати щастя, то йди через біль і страждання,
мозолі на серці стануть виконувать твої бажання.
Не треба писати вірші тому, хто їх не читає
ні той, хто позбувся тебе, ні той, хто краю не знає.
Досить мозку давати неякісний привід для тексту.
Набрид цей в житті період. Який там наступний? Next!