Вишнёвый снегопад на нас

Анатолий Заступ
Вишнёвый снегопад на нас...
Ранній ранок і вишневий снігопад на нас
Падає,... падає срібними пелюстками.
З рук твоїх шарфик за вітром летить в ранній час.
Я описав той світанок невміло віршами.
Ранній ранок, захоплені згадую очі твої,
Тонкі руки твої, ... квіти їх цілували.
В очах відбивався  танець душі чи  політ,
Шарфик зірниці собі без потреб приміряли.
Більш ніколи не був я в заметілі такій,
Память так часто вишневий світанок вертає.
Знову весна і зірниці взяли спокій мій,
Сніг  з пелюстків, ти прости, не над нами літає.