Досить!

Людмила Казакова 3
На шматки та на частини
Розгризається країна.
Нетопири повзуть з щілин,
Отруйна витікає слина.
Терзає плоть шакалів зграя
Не на екрані, ні в кіно.
Країна, де дітей вбивають,
Де слід кривавий залишають
В садку вишневім коло хати…
...Коли припините вбивати?
Що ділите такой ціною?
Час вийшов,  прибирайте зброю!
Почуйте стогни матерів,
Побачте сльози, жах і гнів!
Під градом куль вони живуть,
Ростять малих, солоний хліб жують!

.. Ніч настає, лютує зграя,
  Матусю "діточки" не забувають...