Весна прийшла

Дмитрий Свирилин
Зустрілось сонце на зорі
З краплинкою роси
Що вкрила подихом своїм
І трави і ліси

Злетів жучок і зачепив
Ці тисячі перлин
Засяяв сонечком листок
І ранок разом з ним

Краплини сонця по листку
Скотилася униз
На ніс смішному їжачку
Що далі їх поніс

А в кронах вранішніх дерев
почався зорепад
там павучок малюнки плів
краплинки склавши вряд

і все це разом – це життя
його прийшла
і це чудово, а весна
весна – навкруг, ура!