пiсня 15 коханцi

Макин Тоша
зриваються
в пристраснім танці
пальці
немов божевільні
сплітаються у лихоманці
губи
від спраги розпухлі
впиваються в плоть до дрожі –
п'ють
та напитися
неспроможні

дві луни у вікні
вибухають вогнем золотим

===========================

срываются
в страстной пляске
пальцы
как сумасшедшие
сплетаются
в неистовой ласке
губы
от жажды припухли
впиваются в плоть до дрожи -
пьют
да разве напиться
возможно

две луны за окном
взрываются золотым огнем