Смуток душi

Тори Власова
Коли ти залишаешься один,
Ти можешь думати i аналiзувати,
Бо скiльки в свiтi є людин,
А я примудрилась його обрати.
Та ще б нiчого, якщоб вiн знав.
Але не зможу я йому сказати
Нехай, бо голос сумно мiй лунав
Душа померла, сльози не стримати...