Каламбур на беларускай мове - 144

Леонид Ганчаров
Каламбур пра вадзіцельку Іну, мяне, шыну і шыпшыну

Не выехаць машыне з КАЛЯІНЫ,
Бо Іна насадзіла на ШЫП  ШЫНУ,
А я, усхваляваны, КАЛЯ ІНЫ
Сяджу, дару прыгожую ШЫПШЫНУ.
***

Каламбур про водительницу Инну, меня, шину и шиповник

Не выехать машине из колеи,
Ибо Инна насадила на шип шину,
А я, возбуждённый, около Инны
Сижу, дарю красивый  шиповник.