Шкiдливi поради

Юрий Рыбка
Якщо хочеш сховати кохання –
Ти примруж по-котячому очі!
Але марними будуть старання –
Бо назовні кохання захоче!

Якщо хочеш сховати кохання –
Ти поринь с головою під воду!
Скільки всидиш – то інше питання,
Добре б влітку та в гарну погоду…

Якщо хочеш сховати кохання –
Ти піди в лісі вовком повий!
Тільки буде до тебе прохання –
Не наклич на село буревій…

Якщо хочеш сховати кохання –
Плач у подушку, зранку до ночі!
Хтось почує ті твої зітхання –
Та швиденько утре ясні очі!

 
А насправді – не треба ховати,
Бо куди ж його, в біса, сховаєш?!!
Бог дарує – то треба тримати!
Та радіти – від того що маєш!

Випромінюй - всім серцем кохання!
Та віддай – скільки зможеш віддати!
Залишай найдрібніші вагання,
І Душа твоя - буде співати!!!