GrOaN

Иньфинити Любви
Мені, мабуть, це вже, наче примарилось,
Чи в сновидіннях нічних то привиділось,
Що ми з тобою, чим дужче посваримось,
То більш нестямно у пестощах миримось.

Бо все ж, насправді, є в нас по-інакшому,
Пекельні сварки призводять до розладів:
Ми "Гра в мовчанку" у випадку кращому,
А от в найгіршому - стогнем від розривів.