oRAl LovE

Иньфинити Любви
Губами цілуєш та пестуєш,
Малюєш язиком, як жалиш.
Жаданням неначе нехтуєш,
Хоч чуєш, що тіло плавиш.
Стискаєш сіднички гаряче,
Полониш вустами перлину.
Я п'ятку закидую на плече,
І так хриплю, начебто гину.