Народовi Укра ни

Нюша Анисимова
Схаменiться, люди України!
Скiльки можна вас про те благать!
Зберегти єдиною краiну
Ми не заморилися бажать.

Та не думаю, що i надалi,
Донбас разом схоче проживать
З тими, що отримують медалi
За геройство дiточок вбивать.

Чим же нашi дiти завинили?
Чи не українцi, як i ви???
Ви ж їх пострiляли i убили,
В жертву Бiсовi їх принесли.

А у них ви дозволу спитали?
А чи хочуть дiточки вмирать?
Просто так прийшли життя вiдняли,
Але ж знов їх не намалювать.

Українцi, схаменiться, люди!
Скiльки можна вам уже стрибать.
Та вiйною мир вам не здобути.
Не ходiть ви нас уже вбивать.

Не Росiя винна в ваших бiдах.
Винен той, хто розв'язав вiйну,
I послав братiв своїх убити,
В мiзок залива брехню одну.

Схаменiться, українцi, браття!
Всi навоювалися, вже досить!
Щоб до вас не перекинулось багаття.(костёр)
А Донбас наш тiльки миру просить.
****
7.06.2015

10'9'10'9
10'9'10'9
10'9'10'9
10'9'10'9
10'9'10'9
10'9'10'9
  10'10'12'10