Гiмн Украiни

Александр Мясников Шико
Наша ненька Україна
Дуже любить свій народ:
Батька й матір; дочку й сина;
Кожен день - і в зад, і в рот!
Ми за неньку Україну
Не шкодуємо голів -
Почепляєм на драбині
Наших друзiв москалів!
Ми без неньки України
При дорозі реп"яхи -
I тому в чужі країни
Продаємо дітлахів!
Нашу неньку Україну
Не скорити ворогам -
Бо її ми по частинам
Продали багатіям!
В любій неньці Україні
Як барвінок небеса -
А в Туреччіні повії
Наша гордість і краса!
Ми на неньку Україну
Всі працюємо без слів:
За сухий шматок хлібини
Стаємо гуртом рабів!
Ми від неньки України
За кордон втікаєм всі -
Щоб придбати на чужині
Хоч резинку від трусів!
Наша ненька Україна -
Найвеличніше цабе:
Батька й матір; дочку й сина -
Всіх підряд вона їбе!