пiд капелюхом

Татьяна Бонд
під величезним капелюхом парасолі
іду
і посміхаюся
дощу

а час завмер
ми в замкнутому колі з потоків-бульбашок
він грає
я мовчу


стіна води розправила деревам
їх віти-крила
ось-ось
полетять
змішають барви

мов прорвало небо й тече ріка
калюжі
бульботять

усі сховались дома
від негоди

лиш моркий пес
зітхає під кущем

кому мелодія
осінньої погоди
кому сама моква й суцільний щем.........