Улюблена з рка!

Мистер Престиж
Телефоні звінки не лунають,
повідомлення спалили у вогні,
нас з тобою ніяк не з'єднають,
проте це реально,але уві сні.

Забути тебе неможливо,
згадувати,на жаль,болісно,
бажаю тобі бути щасливой,
серед поля,чи в мегаполісі.

З тобою поряд я щасливий,
без тебе на душі гірко,
на тебе я дуже хтивий,
ти ж моє Сонце,улюблена зірка!