Ти моя нIжНiстЬ

Иньфинити Любви
Наргиз Закирова "Ты Моя Нежность".

http://www.youtube.com/watch?v=Mx4Sw-ClFeg

Я стояла на краю Землі,
Більше точно нема сил нестись
І відходять наші кораблі
Нам уже, напевно, не сплестись,
Щоби в пісні нам обом знайтись.

Ти моя ніжність, ти моє Небо,
Я в тилу стану, де би ти не був,
Ти моє Серце, ти моє чудо,
Обійму ніжно і разом буду.

Помилялась безліч раз,
Не хотіла пробувати біль,
Знаю, ти не віриш більше в нас
І маршрути наших кораблів,
Я не відпущу, тримаюсь днів 

Ти моя ніжність, ти моє Небо,
Я в тилу стану, де би ти не був,
Ти моє Серце, ти моє чудо,
Обійму ніжно і разом буду.

Ти моя ніжність, ти моє Небо,
Я в тилу стану, де би ти не був.

Ти моя ніжність, ти моє Небо,
Я в тилу стану, де би ти не був,
Ти моє Серце, ти моє чудо,
Обійму ніжно і разом буду.