***

Анастасия Щербакова 3
ШКІЛЬНІЙ ПОДРУЗІ
Ми так давно знайомі вже з тобою
Та не стирає дружбу нашу час.
І в радості ми разом, і з журбою,
А зустрічей ми прагнем повсякчас.

Нам разом сумно просто не буває
Завжди – розмови теми про запас.
І сум під час шалений налітає,
Якщо розлука довга поміж нас.

Як добре те, що дружба не згасає
Хоч і летить усе нестримно час
Він лиш єдиний всьому місце знає. –
Хай все життя співає їй романс.
11.12.13.