Кожен в змозi пiдiйняти руку

Ненормальные Сновидения
Неправильні слова, не виправдані дії
і кожен в змозі підійняти руку "за"
але коли ніхто не випромінює надії
стає нестерпно від абсурдного буття

Гучна промова зажене у ступор
суперник визнає - позиція стійка
хтось з усмішкою в чай закине цукор
яка безглузда і смішна війна

Нудне обличчя завжди виділяло
залізний аргумент не викликав питань
коли потрібно і мовчання рятувало
в момент дискусій, бійок, чи вагань

Холодний погляд губить сподівання
межа між вами більше не чітка
коли зіграє роль чуже втручання
арена стане повністю твоя

Прокинуться усі, коли один збунтує
який в житті не знав ніяких молитов
прийде ніхто, й за мить усе спростує
сліпа людино, хай проллється кров

Не говори ніколи, що не зможеш
не говори, що ти не впораєшся сам
чи буде завтра, більше не тривожить
став автором їхніх не вартих драм

Скільки вмирати ще і падати від спраги
скільки молитись ще, не знаючи кому
набридло потопати від зневаги
набридло бачити одну тільки журбу

Засуджений не тими, ким потрібно
в могилу загнаний, не за свої гріхи
до камери вогню ведуть одноосібно
захрип кричати голос мій "біжи!"

Коли в кінці не стане сил боротись
коли впаде до ніг остання сирота
нарешті хтось підніме руку "проти"
нарешті хтось підніме руку й "за".